produk

  • Fluffing Silicone emulsion

    Émosiasi cairan Silicone

    Anggo: Fluffing Silicone emulsion PR160 mangrupikeun émosion silikon organik khusus sareng bahan baku utama pikeun sistem sanyawa Raising Agent pikeun lawon anu dipasang. Éta tiasa dianggo pikeun Raising, Shearing & Emerizing finishing katun, T / C, poliéster, nilon sareng bahan campuran na. imparts cecekelan balap, lemes, lemes sareng voluminous pikeun ngangkat lawon. Éta tiasa dianggo dina kombinasi sareng émosiasi flake dina babandingan anu béda dumasar kana kaayaan lawon.

    Penampilan: Cair bodas bima
    Eusi padet: 60%
    Ionisasi: non-ionik
  • Detergent for various lubricating oil

    Deteratif pikeun sagala rupa minyak pelumas

    Anggoan: Agén Deoiling , determiner, busa rendah, biodegradable, non-toksik, euweuh bahan ngabahayakeun, khususna
    dianggo dina jet-jet; Performance:
    Detergent 01 mangrupikeun panghambangan anu gaduh kamampuan émosiifikasi anu kuat pikeun sagala rupa
    minyak pelumas anu biasana dianggo dina jarum nyulam. Éta cocog pisan pikeun panyiksaan
    kapas rajutan sareng dicampurna.
    Detergent 01 gaduh kamampuan cuci anu saé sareng pangaruh anti-redeposisi dina lilin sareng alam
    parafin anu aya dina serat.
    Régénsér 01 stabil kana asam, alkali, ngirangan agén sareng oksidan. Éta tiasa dianggo dina
    prosés beberesih asam sareng mandi pemutihan kalayan rupa-rupa agén pemutihan.
    Deterjen 01 ogé tiasa dianggo dina prosés panyebaran produk anu ngandung sintétis
    serat, ngaput benang sareng benang
  • block silicone oil 3300

    meungpeuk silikon minyak 3300

    meungpeuk silikon minyak 3300
    mangrupikeun blok lemes silikon; éta tiasa dianggo dina sagala rupa lawon sapertos kapas sareng campuran, rayon, serat viscose, serat sintétis, sutra, wol, dll, hususna cocog pikeun serat sintétis, nilon & spandex, plester poliester, bulu polar, buludru karang, PV buludru
    lawon wol. Éta tiasa nyayogikeun lawon kalayan lemes, lemes, gebu sareng konéng konéng.
    ● Penéangan Cairan konéng transparan
    ● Ikonik sipat lemah kationik
    ● Eusi padet 60%
  • Acidic Reduction Clearing Agent PR-511A

    Agén Meréduksi Agén Ngabéréskeun Agén PR-511A

    Agén Meréduksi Agén Ngabéréskeun Agén PR-511A
    mangrupikeun sanyawa agén pangurangan khusus, anu aya pangirangan anu langkung saé
    kapasitas dina sababaraha nilai PH. Éta tiasa ngagentos (natrium hydrosulfite + soda kakimis) kanggo
    Pembersih redukturna poliéster sareng lawon anu dicampur saatos dyeing, miceun warna ngambang, ningkatkeun
    warna gancang lawon

    Ionium: Nonionic
    Nilai PH: 7 ~ 8 (1% solusi cai)
    Eusi padet: 22%
    Cair: Cai
  • hydrophilic silicone softener 8850N

    lemes silikon hidrofilik 8850N

    lemes silikon hidrofilik 8850N
    mangrupikeun émosiion mikro, dipaké salaku pelembut hidrofilik pikeun katun sareng lawon anu dicampur atanapi anduk ku lemes, lemes, gombal, hidrofilik sareng stabilitas anu saé.
  • Nonionic Antistatic Powder

    Bubuk Antistatik Nonionik

    Powder Antistatic Nonionic PR-110
    mangrupikeun kompleks polyoxyethylene polimér, anu dianggo pikeun pagawean antistatik poliéster, acrylic, nylon, sutra, wol sareng bahan campuran anu sanésna. Beungeut serat anu dirawat gaduh pananggenan saé, konduktivitas, anti-ngawarnaan, résistansi lebu, sareng tiasa ningkatkeun pagelaran anti-fuzzing sareng anti pilling.
12 Teras> >> Halaman 1/2