produk

Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer

Katerangan Singkat:

Fungsi Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer Bisa diringkeskeun saperti kieu:
 Produk ieu ngatur tindakan pemutihan klorin sahingga klorida dioksida dihasilkeun nalika pemutihan pinuh
dilarapkeun kana prosés pemutihan sareng nyegah panyebaran gas bau beracun sareng korosif (ClO2);
panggunaan Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer tiasa ngirangan dosis natrium klorida;
 Nyegah korosi tina peralatan karét-baja sanajan di pH pisan.
Pikeun ngajaga pH asam stabil dina mandi pemutihan.
Aktipkeun solusi pemutihan pikeun ngahindarkeun generasi produk réaksi samping.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer

Paké: Stabilizer pikeun pemutihan sareng natrium klorit.
Katémbongna: Cairan henteu warna sareng transparan.
Ionisasi: Nonionic
pH Niley: 6
Kelarutan cai: Lengkap larut
Stabilitas cai sesah: Kacida stabil dina 20 ° DH
Stabilitas pH: Stabil antara pH 2-14
Kasaluyuan: Kasaluyuan anu hadé sareng naon waé produk ionik, sapertos agénkeun basa sareng padamaran fluorescent
Harta foaming: Teu aya busa
Stabilitas neundeun
Nyimpen dina suhu kamar normal salila 4 bulan, Tempat deukeut 0 ℃ salami lami bakal nyababkeun kristalisasi sawaréh, nyababkeun kasusah dina sampling.

Pasipatan
Fungsi Stabilizer pikeun pemutihan sareng natrium klorite tiasa diringkeskeun saperti kieu:
 Produk ieu ngatur tindakan pemutihan klorin sahingga klorida dioksida dina nalika pemutihan parantos dilarapkeun kana prosés pemutihan sareng nyegah kamungkinan panyebaran gas bau beracun sareng korosif (ClO2); ku sabab éta ngurangan dosis natrium klorida;
 Nyegah korosi tina peralatan karét-baja sanajan di pH pisan.
Pikeun ngajaga pH asam stabil dina mandi pemutihan.
Aktipkeun solusi pemutihan pikeun ngahindarkeun generasi produk réaksi samping.

Nyiapkeun solusi
Sanaos sareng pakan otomatis dianggo, Stabilizer 01 gampang dina ngadamel operasi dahar.
Stabilizer 01 éncér sareng cai dina babandingan mana waé.

Dosis
Stabilizer 01 anu mimiti ditambah sareng salajengna nambihan dosis anu diperyogikeun asam kanggo mandi damel.
Dosis anu biasana nyaéta kieu:
 Pikeun hiji bagian tina 22% natrium klorin.
 Gunakeun 0.3-0.4 bagian tina Stabilizer 01.
 Pamakean konsentrasi, suhu sareng pH kedah disaluyukeun dumasar kana parobahan serat sareng babandingan mandi.
 Salila pemutihan, nalika natrium tambahan sareng asam dibutuhkeun, Stabilizer 01 henteu diperyogikeun sasuai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami