produk

Émosiasi cairan Silicone

Katerangan Singkat:

Anggo: Fluffing Silicone emulsion PR160 mangrupikeun émosion silikon organik khusus sareng bahan baku utama pikeun sistem sanyawa Raising Agent pikeun lawon anu dipasang. Éta tiasa dianggo pikeun Raising, Shearing & Emerizing finishing katun, T / C, poliéster, nilon sareng bahan campuran na. imparts cecekelan balap, lemes, lemes sareng voluminous pikeun ngangkat lawon. Éta tiasa dianggo dina kombinasi sareng émosiasi flake dina babandingan anu béda dumasar kana kaayaan lawon.

Penampilan: Cair bodas bima
Eusi padet: 60%
Ionisasi: non-ionik


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ngangkut silikon émosiion PR160

Anggo: Fluffing Silicone emulsion PR160 mangrupikeun émosiasi silikon organik sareng bahan baku utama dina sistem sanyawaan NgaronjatAgén pikeun lawon napped. Éta tiasa dianggo pikeunNgaronjat, Shearing & Emerizing finishing katun, T / C, poliéster, nilon sareng lawon anu dicampurna. imparts cecekelan balap, lemes, lemes sareng voluminous pikeun ngangkat lawon. Éta tiasa dianggo dina kombinasi sareng émosiasi flake dina babandingan anu béda dumasar kana kaayaan lawon.

Lawon anu dipasang tiasa ngaliwatan prosés napping, disebut ogé raék atanapi ngabasmi. Beungeut tina rupa anyaman atanapi tékstil rajut diolah kalayan sikat pikeun nyababkeun tékstur lemes. Conto anu teu dikenal nyaéta lélén, moleskin, sareng bantal polar.
Fleece dilakukeun ku napping lawon poliéster anu nyababkeun ningkat ketebalan sareng ngadegkeun kantong hawa kanggo insulasi. Fleece nawiskeun rasio pamanasan-beurat beurat pikeun ngabandingkeun bulu Merino tapi langkung handap pikeun soang turun atanapi ngeusian bahan sintétis.
Napping mangrupikeun prosés anu tiasa dilarapkeun kana woollens, pondok, sutra dipintal, sareng rayon dipintal, kalebet jinis anyaman sareng rajut, pikeun ngangkat tingkat anu alus, permukaan lemes. Proses ngalibatkeun ngaliwat lawon langkung silinder anu ditutupan ku kabel denda anu angkat serat pondok, bengong, biasana ti benang tenun, kana permukaan, ngabentuk sare waktu beurang. Prosesna, anu nambahan kahaneutan, sering diterapkeun kana nyulik sareng awon sareng ogé simbut.

Penampilan: Cair bodas bodas
Eusi padet:
60%
Ionisasi:
non-ionik
Nilai PH:
6 ~ 8
Kelarutan: leyur dina cai

Karakteristik sareng Aplikasi:
1. Pangaruh lemes, lemes, lemes gondoh, ngajadikeun lawon gampang fluffing

2. Ieu teu saeutik pangaruh kana warna sahadé, keputihan sareng cara gancang
3. Saatos pagawean, permukaan lawon lancar, plush komo, tangtos tumpukan anu seragam
4. Éta tiasa dianggo sareng paling pelutut silikon sareng bantu tékstil sanés dina hiji mandi, sacara lega
dianggo dina prosés pagawean

Dianggo sareng Dosage:
Dina wadahna, cairkeun flake kalayan cai panas sareng larut sésana. Teras, tambahkeun Fluffing
Emlikasi silikon dina proporsi, kacau rata sareng dianggo saatos nyaring
1. lawon gelung poliéster (Tihang Koral sareng bantal polar)
Lemah kationic flake 25kg, nambihan PR160 sakitar 50kg, sanyawa ka 1000kg; Dosis: 40-50 g / l
2. lawon rajutan
Lemah kationic flake 40kg, nambihan PR160 sakitar 70kg, sanyawa ka 1000kg; Dosis: 40-50 g / l

3. T / C lawon anyaman (80/20 atanapi 65/35)
Lemah kationic flake 30kg, nambihan PR160 sakitar 70kg, sanyawa ka 1000kg; Dosis: 40-50 g / l
4. DTY (Gambar benang tékstur) lawon anyaman
Lemah kationic flake 25kg, nambihan PR160 sakitar 50kg, tambihan blok silikon emulsi 10-20kg,
sanyawa pikeun 1000kg; Dosis: 40-50 g / l;
Pikeun lawon anu bleached, ganti flake lemah sareng flake non-ionik

Catetan: data di luhur ngan ukur kanggo rujukan, dumasar kana prosés anu saleresna
Pembungkusan: Kondél dina 200kg Dreum atanapi 1000kg IBC
Panyimpen:
Umur standar standar 12 bulan ti tanggal produksi na disimpen dina aslina henteu dibuka
wadahna tabuh 2
~ 30. Mangga tingali kana rekomendasi neundeun sareng tanggal kadaluarsana dina
iket.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami