produk

  • Detergent for various lubricating oil

    Deteratif pikeun sagala rupa minyak pelumas

    Anggoan: Agén Deoiling , determiner, busa rendah, biodegradable, non-toksik, euweuh bahan ngabahayakeun, khususna
    dianggo dina jet-jet; Performance:
    Detergent 01 mangrupikeun panghambangan anu gaduh kamampuan émosiifikasi anu kuat pikeun sagala rupa
    minyak pelumas anu biasana dianggo dina jarum nyulam. Éta cocog pisan pikeun panyiksaan
    kapas rajutan sareng dicampurna.
    Detergent 01 gaduh kamampuan cuci anu saé sareng pangaruh anti-redeposisi dina lilin sareng alam
    parafin anu aya dina serat.
    Régénsér 01 stabil kana asam, alkali, ngirangan agén sareng oksidan. Éta tiasa dianggo dina
    prosés beberesih asam sareng mandi pemutihan kalayan rupa-rupa agén pemutihan.
    Deterjen 01 ogé tiasa dianggo dina prosés panyebaran produk anu ngandung sintétis
    serat, ngaput benang sareng benang
  • Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer

    Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer

    Fungsi Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer Bisa diringkeskeun saperti kieu:
     Produk ieu ngatur tindakan pemutihan klorin sahingga klorida dioksida dihasilkeun nalika pemutihan pinuh
    dilarapkeun kana prosés pemutihan sareng nyegah panyebaran gas bau beracun sareng korosif (ClO2);
    panggunaan Sodium Chlorite Bleaching Stabilizer tiasa ngirangan dosis natrium klorida;
     Nyegah korosi tina peralatan karét-baja sanajan di pH pisan.
    Pikeun ngajaga pH asam stabil dina mandi pemutihan.
    Aktipkeun solusi pemutihan pikeun ngahindarkeun generasi produk réaksi samping.
  • hydrogen peroxide alkaline bleaching stabilizer

    penstabil pemutus alkéna peroksida

    Ciri:
    1. péstabil hidroksida peroksida peroksida mangrupakeun penstabil anu dianggo sacara khusus pikeun pemutihan alkali dina katun pad-uap. Kusabab stabilitas kuat dina média basa, éta mangpaat pikeun oksidan pikeun terus maénkeun peran dina jangka panjang ngukus. Na gampang biodegradable.
    2. Péstotor hidroksida peroksida pelunturan tiasa sawaréh atanapi lengkep ngagantikeun panggunaan silikat, ku kituna lawon pemutih gaduh hidrofilisitas langkung saé, nalika nyingkahan kabentukna deposit dina alat alatan dianggo silikat.
    3. Rumus pemutihan pangsaéna béda-béda kalayan prosés anu béda, sareng éta disarankeun nguji sateuacanna
    4. Malah dina solusi-stock sareng eusi soda cactic sareng surfactant, Ajeg Agen 01 stabil, ku kituna tiasa nyiapkeun
    indung indungna ngandung rupa-rupa bahan kimia sareng konsentrasi 4-6 kali langkung luhur.
    5. Ngajantenkeun agén 01 ogé cocog pikeun prosés pad-batch.