produk

Bubuk Antistatik Nonionik

Katerangan Singkat:

Powder Antistatic Nonionic PR-110
mangrupikeun kompleks polyoxyethylene polimér, anu dianggo pikeun pagawean antistatik poliéster, acrylic, nylon, sutra, wol sareng bahan campuran anu sanésna. Beungeut serat anu dirawat gaduh pananggenan saé, konduktivitas, anti-ngawarnaan, résistansi lebu, sareng tiasa ningkatkeun pagelaran anti-fuzzing sareng anti pilling.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Powder Antistatic Nonionic PR-110
mangrupikeun kompleks polyoxyethylene polimér, anu dianggo pikeun pagawean antistatik poliéster, acrylic, nylon, sutra, wol sareng bahan campuran anu sanésna. Beungeut serat anu dirawat gaduh pananggenan saé, konduktivitas, anti-ngawarnaan, résistansi lebu, sareng tiasa ningkatkeun pagelaran anti-fuzzing sareng anti pilling.

Penampilan: Bodas nepi ka bubuk konéng konéng
Ionisasi:
non-ionik
Nilai PH:
5,5 ~ 7,5 (1% Solusi)
Kelarutan:
leyur dina cai
Karakteristik sareng Aplikasi:
1. Kain anu dirawat ngagaduhan waktuna, konduktivitas, anti-ngawarnaan, résistansi lebu,
2. ningkatkeun kinerja anti-fuzzing sareng anti-pilling lawon
3. Éta tiasa dianggo ngahiji sareng agén anti cai pikeun ningkatkeun barang antistatik tina lawon
bari dasarna henteu mangaruhan harta-cairan anu kagungan cai
4. Éta tiasa dianggo ngahijikeun sareng ejen-eunteung pikeun ngalelep, minyak silikon sareng anu sanés, tanpa mangaruhan gaya
sareng dampas leungeun tina lawon
5. Dibandingkeun sareng agén antisatis uyah antimonatik konvensional, éta langkung
adaptable sareng henteu ngakibatkeun warna ragrag, warna sahadé sareng konéng tina lawon.

Dianggo sareng Dosage:
Produk ieu produk konsentrasi luhur, punten éncér kalayan cai 3-5 kali sateuacan dianggo.

Métode éncér: Tambihkeun Nonionic Antistatic Powder dina wadah anu dilengkepan agitator, teras tambahkeun
cai tiis bersih, aduk ngaleyurkeun sareng nyaring lengkep, teras anggo.
Tambihkeun 50 ~ 60
cai haneut pikeun ningkatkeun kacepetan éncér.

Hapus: Nonionic Antistatic Powder di 1: 4 Émut, Dosis di 1 ~ 3% (bueuk)

Padding: Nonionic Powder Antistatic pukul 1: 4 Cair, Dosis di 10 ~ 40 g / l

Catetan: data di luhur ngan ukur kanggo rujukan, dumasar kana prosés anu saleresna
Bungkusan: Bubuk antistatik non-ionik dibutuhkeun dina kantong anyaman 25kg.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali