wartos

Silikon parantos ngiringan kahirupan urang ku sababaraha cara.

Éta dipaké pikeun tékstil sareng industri industri. Siga tukang elastomer sareng tukang ngagoskeun dipaké pikeun elém, agén beungkeutan, lapisan tékstil, lapisan renda sareng segel kelim. Nalika cairan sareng emulsi dianggo kanggo lawon lawon, pelumas serat sareng alat bantu. 

Palapis silikon anu dipaké dina busana matak pikaresepeun sareng raoseun. Nalika di aplikasi industri sapertos otomotif, konstruksi sareng olahraga, palapis silikon masihan kakuatan, résistansi tina suhu ekstrim, cai, sinar UV sareng seuneu.

Téknologi silikon parantos janten popularitas dina aplikasi tekstil sareng industri. Dina mode, tékstil anu dumasar silikon ngagaduhan seueur kauntungan. Éta tiasa ngirangan ngaleutikan, bebas ngagedel, gratis kedutan, nambah lemes ka lawon, nyalirkeun cai anu langkung luhur. Palapis silikon dina lawon ngajaga suplemén tina lawon sareng henteu janten sesah dina tiis atanapi lebur nalika kakeunaan hawa tinggi.

Silikon gampang diproses sareng ku kituna ongkos efektif. Silikon bisa ditingali salaku résin anu ngalir, plastik kaku, gél, karét, bubuk sareng cairan langkung ipis ti cai atanapi tebal sapertos témpél. Tina jinis-jinis silikon ieu, produk dumasar silikon anu teu kaétang dirancang sareng diproduksi di sakumna dunya pikeun sagala rupa tujuan tékstil sareng industri.

 


Waktu pos: Jul-16-2020