wartos

Mesin penggulungan Transformer mangrupikeun parabot produksi inti anu paling penting dina prosés produksi trafo. Kinerja penggulungna nangtukeun ciri listrik tina trafo sareng naha coil éndah. Ayeuna, aya tilu jinis mesin péliking pikeun trafo: mesin penggulung horisontal, mesin penggulung nangtung sareng mesin penggulung otomatis. Aranjeunna masing-masing dianggo dina produksi trafo dina widang anu béda. Kalayan pamekaran téknologi, mesin penggulungan nuju kénging ogé gedé pisan, khususna dibantosan dina fungsina sareng pagelaran. Urang bakal sakeudeung ngobrolkeun kumaha cara ngagunakeun mesin penggulung trafo sacara akal.

Parangkat netepkeun mesin belitan trafo kalayan bener

Naha mesin penggulung tiasa dianggo biasana atanapi henteu sareng setting anu leres maénkeun peran konci. Mesin penggulung trafo béda-béda ti mesin penggulung anu sanés sareng milik alat anu laun. Kusabab prosés produksi trafo nangtukeun sering mimiti ngamimitian sareng syarat tork konstan alat, parameter anu kudu disetel pikeun mesin penggulung trafo umumna kalebet: jumlah giliran anu diatur nyaéta jumlah giliran anu peryogina perlu. ngajalankeun dumasar kana prosés produksi, anu dibagi janten tilu bagian Setélan tina jumlah jumlah péngkolan sareng jumlah téténgan pakait sareng tiap léngkahna kedah dicatet yén jumlah jumlah péngkolan sami sareng jumlah wilangan anu robahkeun unggal léngkah urutan. Setelan fungsi dianggurkeun ogé parameter umum, anu kalebet ngatur perlengkapan perlengkapan nalika ngamimitian sareng liren, maénkeun peran anu alus sareng panyumputan parkir. Setélan anu leres tiasa ngajantenkeun operator gaduh prosés adaptasi kana tegangan nalika ngamimitian mesin penggulungan Éta langkung pas pikeun ngeureunkeun mesin nganggo panyangga sawaktos éta siap ngeureunkeun; laju ngajalankeun dipaké pikeun ngontrol laju putar peralatan nalika ngajalankeun. Tatacara laju rotasina kedah ditangtukeun dina kombinasi sareng prosés produksi sareng kaayaan kerja saleresna. Gancang teuing atanapi teu laun teuing teu condong kana pembentukan coil. Operasi gancang moal condong ka pengendali operator, sareng geter sareng sora banten bakal ningkat. Operasi kalayan laju teuing rendah bakal mangaruhan pisan kana peralatan Peralatan produksi sareng efisiensi peralatan ogé bakal mangaruhan kaluaran torsi tina alat utama alat; fungsi léngkah-léngkah dianggo pikeun ngatur operasi operasi parangkat, anu sacara umum ditangtukeun dumasar kana prosés produksi. Bentuk sareng berlikutan coil henteu ngan ukur penggulung kawat anu dilabélan, tapi ogé seueur léngkah-léngkah sanésna, sapertos lapisan kertas anu dibungkus, lawon insulating, sareng sajabana, janten setting anu leres tina fungsi léngkah-léngkah anu bakal masihan muter pinuh kana parabot Éfisién.


Waktu pos: Jul-24-2020