Warta

  • Kumaha carana nganggo mesin péliking coil anu leres?

    Mesin penggulungan Transformer mangrupikeun parabot produksi inti anu paling penting dina prosés produksi trafo. Kinerja penggulungna nangtukeun ciri listrik tina trafo sareng naha coil éndah. Kiwari ayeuna aya tilu jinis mesin pésta tarik pikeun mindahkeun ...
    Maca deui
  • Silikon asup kana kahirupan urang

    Silikon parantos ngiringan kahirupan urang ku sababaraha cara. Éta dipaké pikeun tékstil sareng industri industri. Siga tukang elastomer sareng tukang ngagoskeun dipaké pikeun elém, agén beungkeutan, lapisan tékstil, lapisan renda sareng segel kelim. Nalika cairan sareng emulsi dianggo kanggo lawon lawon, pelumas serat sareng p ...
    Maca deui
  • cairan silikon anu dirobih résin

    Cairan silikon anu dirobih résin, salaku jinis pelembut lawon anyar, ngagabungkeun bahan résin sareng organosilicon supados lawon lemes sareng tékstur. Polyurethane, ogé katelah résin. Kusabab éta ngagaduhan jumlah ageung ureido anu éaktif sareng éster-format éster, éta tiasa nyebrang tautan pikeun ngabentuk film ...
    Maca deui
  • Laporan test D4 panganyarna kami saluyu sareng pernyataan panganyarna

    Laporan test D4 panganyarna kami saluyu sareng pernyataan anu terakhir Unduh
    Maca deui
  • Ngahontal pananggalan nambihan zat terbatas D4 dina nyeuseuh kosmétik, D5, efektif dina 31 Januari 2018

    - D4 (Octamethylcyclotetrasiloxane) D4 - D5 (Decamethylcyclopentasiloxane) D5 - D6 (Dodecamethylcyclohexasiloxane) D6 Wangenan D4 sareng D5 dina Produk Perawatan Pribadi: Octamethylcyclotetrasiloxane (D4) sareng decamethylcy encyclopedia
    Maca deui