produk

lemes silikon hidrofilik 8850N

Katerangan Singkat:

lemes silikon hidrofilik 8850N
mangrupikeun émosiion mikro, dipaké salaku pelembut hidrofilik pikeun katun sareng lawon anu dicampur atanapi anduk ku lemes, lemes, gombal, hidrofilik sareng stabilitas anu saé.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

lemes silikon hidrofilik 8850N
mangrupikeun émosiion mikro, dipaké salaku pelembut hidrofilik pikeun katun sareng lawon anu dicampur atanapi anduk ku lemes, lemes, gombal, hidrofilik sareng stabilitas anu saé.

Ionosa: kationik lemah
Kelarutan: cai
Eusi padet: 40%

stabilitas nyukur luhur




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali