produk

penstabil pemutus alkéna peroksida

Katerangan Singkat:

Ciri:
1. péstabil hidroksida peroksida peroksida mangrupakeun penstabil anu dianggo sacara khusus pikeun pemutihan alkali dina katun pad-uap. Kusabab stabilitas kuat dina média basa, éta mangpaat pikeun oksidan pikeun terus maénkeun peran dina jangka panjang ngukus. Na gampang biodegradable.
2. Péstotor hidroksida peroksida pelunturan tiasa sawaréh atanapi lengkep ngagantikeun panggunaan silikat, ku kituna lawon pemutih gaduh hidrofilisitas langkung saé, nalika nyingkahan kabentukna deposit dina alat alatan dianggo silikat.
3. Rumus pemutihan pangsaéna béda-béda kalayan prosés anu béda, sareng éta disarankeun nguji sateuacanna
4. Malah dina solusi-stock sareng eusi soda cactic sareng surfactant, Ajeg Agen 01 stabil, ku kituna tiasa nyiapkeun
indung indungna ngandung rupa-rupa bahan kimia sareng konsentrasi 4-6 kali langkung luhur.
5. Ngajantenkeun agén 01 ogé cocog pikeun prosés pad-batch.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

penstabil pemutus alkéna peroksida

Anggo: Stabiliser pikeun Hydrogen peroxide pemutihan sareng natrium klorite.
Penampilan: Cairan transparan konéng.
Ionisasi: Anion
Nilai pH: 9,5 (10g / l solusi)
Kelarutan cai: Lengkap larut
Stabilitas cai sesah: Kacida stabil dina 40 ° DH
Stabilitas Asam-Base ka pH: Kacida stabil dina 20Bè
Kamampuhan Cheuh: 1g Agén Stabilizing 01 tiasa chelate mgr. Fe3 +
190 jam pH 10
450 jam pH 12
Karakter Foaming:
Harta foaming: NO
Stabilitas panyimpen:
Simpen dina suhu kamar salami 9 bulan. Hindarkeun panyimpen waktos anu lami caket 0 ℃ sareng lingkungan suhu anu tinggi.

Ciri:
1. Stabilizing agén 01 mangrupikeun penstabil anu dianggo khusus pikeun pemutihan alkali dina katun pad-uap. Kusabab stabilitas kuat dina média basa, éta mangpaat pikeun oksidan pikeun terus maénkeun peran dina jangka panjang ngukus. Na gampang biodegradable.
2. Ngajantenkeun agén 01 tiasa sawaréh atanapi lengkep ngagantikeun panggunaan silikat, ku kituna lawon anu diputih langkung gaduh hidrofilisitas langkung saé, nalika nyingkahan kabentukna deposit dina alat alatan dianggo silikat.
3. Rumus pemutihan pangsaéna béda-béda kalayan prosés anu béda, sareng éta disarankeun nguji sateuacanna
4. Malah dina solusi-stok ku eusi soda cactic sareng surfactant, Ajeg Agen 01 stabil, ku kituna tiasa nyiapkeun indung cair anu ngandung rupa-rupa bahan kimia sareng konsentrasi 4-6 kali langkung luhur.
5. Ngajantenkeun agén 01 ogé cocog pikeun prosés pad-batch.

Dianggo sareng Dosis
Pad-uap
Agén stabilitas 01 tiasa langsung ditambah kana pamakian tuang sateuacan nambih hidrogén péroxida.
Padding (baseuh dina baseuh)
5-8 ml / l Agén Ajeg 01
50ml / l 130vol. Hidrogen péroxida
30ml / l 360Bè soda téstik
3-4 ml / l agén Scouring
Pick-Up: 10-25%, gumantung kana lawon anu béda
Kukus salila 6-12 menit kanggo ngajantenkeun hidrogen peroksida
Nyeusian cai kontinyu

Pad-Batch (dina lawon garing)
8 ml / l Agén Ajeg 01
50ml / l 130vol. Hidrogen péroxida
35ml / l 360Bè soda téstik
8-15ml / l 480Bè natrium silikat
4-6 ml / l agén Panas
2-5 ml / agén luh
Prosés angkatan tiis kanggo 12-16 jam
Wasuh sareng cai panas dina garis kontinyu


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami