produk

  • End-Blocked Hydrogen silicone fluid 5060

    Cairan sétra hidrogen cairan 5060

    Cairan sétra hidrogen cairan 5060
    Beueus (cs): 150-170
    H% (wt): 0,028 ± 0,02
    Eusi volatil: ≤2
  • Hydride End-Blocked Silicone Fluid

    Hidrida Tutup-Sértida diblokir

    Cairan silikon Hapus-Blok
    Kalikasan (cs), H% (wt);
    10--20, 0,12 ± 0,02;
    30--40, 0,07 ± 0,02;
    50--70, 0,05 ± 0,02;
    150-170, 0,028 ± 0,02;
    150-171, 0,028 ± 0,03;
    150-172, 0,028 ± 0,04;
    450-550, 0,015 ± 0,05;
    sabab hidrida réaktif aya dina tungtung ranté, aranjeunna tiasa dianggo dina réaksi ngalegaan réaksi dimana crosslinking minimal diperyogikeun.