produk

  • Nonionic Antistatic Powder

    Bubuk Antistatik Nonionik

    Powder Antistatic Nonionic PR-110
    mangrupikeun kompleks polyoxyethylene polimér, anu dianggo pikeun pagawean antistatik poliéster, acrylic, nylon, sutra, wol sareng bahan campuran anu sanésna. Beungeut serat anu dirawat gaduh pananggenan saé, konduktivitas, anti-ngawarnaan, résistansi lebu, sareng tiasa ningkatkeun pagelaran anti-fuzzing sareng anti pilling.
  • Anti-phenolic yellowing (BHT) agent

    Agén anti-fenolik (BHT)

    Kinerja
    Agén konénging anti-fenolik tiasa dianggo pikeun sagala rupa nylon sareng bahan anu dicampur
    serat elastis pikeun nyegah ngawarnaan disababkeun ku BHT (2, 6-Dibutyl-hydroxy-toluene). BHT sering dianggo
    salaku antioksidan nalika ngadamel kantong plastik, sareng baju bodas atanapi warna anu rélok pisan bakal dibalik
    koneng nalika aranjeunna disimpen dina kantong sapertos.
    Salaku tambahan, kusabab éta nétral, sanajan dosana tinggi, pH lawon anu dirawat tiasa
    dijamin janten antara 5-7.