produk

  • Acidic Reduction Clearing Agent PR-511A

    Agén Meréduksi Agén Ngabéréskeun Agén PR-511A

    Agén Meréduksi Agén Ngabéréskeun Agén PR-511A
    mangrupikeun sanyawa agén pangurangan khusus, anu aya pangirangan anu langkung saé
    kapasitas dina sababaraha nilai PH. Éta tiasa ngagentos (natrium hydrosulfite + soda kakimis) kanggo
    Pembersih redukturna poliéster sareng lawon anu dicampur saatos dyeing, miceun warna ngambang, ningkatkeun
    warna gancang lawon

    Ionium: Nonionic
    Nilai PH: 7 ~ 8 (1% solusi cai)
    Eusi padet: 22%
    Cair: Cai
  • Levelling agent for acid and pre-metallized dyes

    Agén leveling pikeun pewarna asam sareng pra-metalik

    Sipat khas
    Agén leveling pikeun pewarna asam sareng pre-metallized mangrupakeun agén leveling anionic / non-ionik, éta ngagaduhan pangirut sareng duanana
    kasmir sareng serat wol (PAM) sareng pewarna. ku sabab éta, éta gaduh pewarna retering alus teuing
    penembus komo sipat dyeing. Éta gaduh pangaruh anu saé anu hadé dina nyinkronkeun ngalelep sareng
    régulasi kacapean pikeun ngawarnaan gabungan trichromatic sareng lawon dicét Gampang-henteu rata
    Agén tingkatan pikeun pewarna asam sareng pra-metalikasi gaduh pangaruh anu hadé pikeun perbaikan warna anu henteu rata atanapi teuing
    dyeing jero sareng gaduh prestasi anu saé.
  • Levelling Dispersing Agent for polyester dyeing

    Agen Panyebaran leveling pikeun ngalelep poliéster

    Ciri
    Agen leveling / Dispersing umumna dianggo pikeun lawon pewarna poliéster kalayan ngawarnaan pewarna, anu ngagaduhan kakuatan nyebarkeun anu kuat.
    kamampuan. Éta tiasa ningkatkeun épéktasi tina pewarna sareng ngagampangkeun panyebaran pewarna kana lawon atanapi serat. Ku alatan éta,
    produk ieu hususna cocog pikeun benang bungkus (kalebet benang diaméter ageung), sareng bahan beurat atanapi kompak pewarna.
    Agén leveling / Dispersing ngagaduhan leveling alus sareng migrasi prestasi sareng teu aya screening sareng pangaruh négatip
    dina laju Dye-Uptake. Alatan ciri komposisi kimia khusus na, TINGKAT AGENS 02 tiasa dianggo salaku
    Agén leveling rutin pikeun nyebarkeun dyes, atanapi salaku agén perbaikan warna upami aya masalah dina pélash, sapertos jero teuing
    ngalelep atanapi ngalelep henteu rata.
    Agén leveling / Dispersing Nalika dianggo salaku agén leveling, éta ngagaduhan pangaruh ngalelep anu alus dina tahap mimiti ngalelep
    ngolah sareng tiasa ngajamin harta anu nyelep sing hadé dina tahap pewarnaan. Komo dina kaayaan prosés pewarnaan anu ketat,
    sapertos babandingan mandi anu paling handap atanapi pewarna makromolekul, kamampuanna pikeun ngabantosan penelepasan sareng meratakan masih saé pisan.
    mastikeun warna gancang.
    Agén leveling / Dispersing Upami dianggo salaku Agen Pamulihan warna, lawon anu dicelup tiasa dicelup sareng sareng
    sacara merata, supados lawon dicét anu bermasalah tiasa sami warna / hue sami sareng perawatan, anu aya gunana pikeun nambahan anyar
    warna atanapi ngarobah ngalelep.
    Agén leveling / Dispersing ogé ngagaduhan fungsi émulsifikasi sareng sabun, sareng éta ngagaduhan pangaruh cuci
    sesa minyak sareng oligomer sésa anu henteu beresih sateuacan prédiksi pikeun mastikeun kaseragamanana ngalelep.
    Agén leveling / Dispersing nyaéta Gratis Alkylphenol. Éta biodegradabilitas anu luhur sareng tiasa janten salaku produk "ékologis".
    Agen leveling / Dispersing tiasa dianggo dina sistem dosis otomatis