produk

Cairan sétra hidrogen cairan 5060

Katerangan Singkat:

Cairan sétra hidrogen cairan 5060
Beueus (cs): 150-170
H% (wt): 0,028 ± 0,02
Eusi volatil: ≤2


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Cairan silikon Hapus-Blok 5060
Beueus (cs): 150-170
H% (wt): 0,028 ± 0,02
Eusi volatil: ≤2

Éta mangrupikeun bahan konci anu penting sareng panengah penting pikeun ngahasilkeun blok anu dirobih organosilicone atanapi copolymer tandur


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami