produk

Deteratif pikeun sagala rupa minyak pelumas

Katerangan Singkat:

Anggoan: Agén Deoiling , determiner, busa rendah, biodegradable, non-toksik, euweuh bahan ngabahayakeun, khususna
dianggo dina jet-jet; Performance:
Detergent 01 mangrupikeun panghambangan anu gaduh kamampuan émosiifikasi anu kuat pikeun sagala rupa
minyak pelumas anu biasana dianggo dina jarum nyulam. Éta cocog pisan pikeun panyiksaan
kapas rajutan sareng dicampurna.
Detergent 01 gaduh kamampuan cuci anu saé sareng pangaruh anti-redeposisi dina lilin sareng alam
parafin anu aya dina serat.
Régénsér 01 stabil kana asam, alkali, ngirangan agén sareng oksidan. Éta tiasa dianggo dina
prosés beberesih asam sareng mandi pemutihan kalayan rupa-rupa agén pemutihan.
Deterjen 01 ogé tiasa dianggo dina prosés panyebaran produk anu ngandung sintétis
serat, ngaput benang sareng benang


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Nentak 01
Anggoan: Agén Deoiling , determiner, busa rendah, biodegradable, non-toksik, euweuh bahan ngabahayakeun, khususna
dianggo dina jet-jet.
Katémbongna: Ti warna teu terang dugi ka cair transparan konéng.
Nilai PH: 6,5 (10g / l solusi)
Ionium: Nonionic
Penampilan tina solusi cai : Bima
Stabilitas cai keras: dugi ka 30 ° dH
Stabilitas éléktrolisis: stabilitas alus ka 50 g / l natrium sulfat sareng natrium klorida.
Stabilitas pikeun pH robih: Stabil dina sakabéh kisaran pH.
Kasaluyuan: Cocog sareng sababaraha produk sareng pewarna ionik.
Stabilitas neundeun
tetep saé dina kaayaan jero ruangan 12 bulan; pikeun nyegah panyimpen jangka panjang dina kaayaan anu luhur
kaayaan hawa atanapi kaayaan ibun, disarankeun yén éta disegel saatos unggal sampling.

Kinerja
Detergent 01 mangrupikeun panghambangan anu gaduh kamampuan émosiifikasi anu kuat pikeun sagala rupa
minyak pelumas anu biasana dianggo dina jarum nyulam. Éta cocog pisan pikeun panyiksaan
kapas rajutan sareng dicampurna.
Dina tahap cuci awal nalika suhu mandi anu dianggo masih kénéh aya dina 30-40 ° C,
Determinér 01 tiasa ngaluarkeun langkung ti 60-70% tina tempatna. Kusabab fungsi sinergis ieu,
Parantos nentak 01 henteu kedah ningkatkeun suhu supados lébarkeun minyak. Dina ieu
cara, zat lemak tiasa dicas lengkep dina suhu anu kawilang rendah.
saperti dina kisaran 60-70 ° C. Ku cara kieu, upami produk olahan henteu kedah
getihan, konservasi énergi tiasa dihontal sareng waktos préduksi pengurangan pisan.
Detergent 01 gaduh kamampuan cuci anu saé sareng pangaruh anti-redeposisi dina lilin sareng alam
parafin anu aya dina serat.
Régénsér 01 stabil kana asam, alkali, ngirangan agén sareng oksidan. Éta tiasa dianggo dina
prosés beberesih asam sareng mandi pemutihan kalayan rupa-rupa agén pemutihan.
Paragraf 01 mangrupikeun panyawat foaming anu handap, sahingga tiasa diadaptasi kana sababaraha jinis
parabot.
Deterjen 01 ogé tiasa dianggo dina prosés panyebaran produk anu ngandung sintétis
serat, sabab minyak coning anu digunakeun dina serat jenis ieu salami waktos dipintal biasana
ketik kana pelincir anu dianggo dina mesin nyulam.
Bawangsa 01 ogé cocog pikeun panyiksa benang sareng benang.
Béntang 01 henteu ngandung turunan fenol atanapi pangleyur beracun halogen; éta
pangleyur anu aya dina produk tiasa nguraikeun gancang, ku kituna tiasa dianggap "gampang
biodegradable ”produk.
Nyiapkeun solusi
Bawangsa 01 tiasa disiapkeun ku éncér ku cai tiis. Kami henteu nyarankeun
persiapan stock-solution sabab tiasa misah nalika panyimpenan berkepanjangan.
Dosis
Dosis tina Detergent01 gumantung kana jenis lawon anu prihatin, pangaruh tina
cuci diperyogikeun, mesin anu dianggo sareng metode anu dianggo:
 Benang dicampur benang 1-1,5% owf
 Kapas sareng benang dicampur 1,5-2% owf
 Kain dina jigger sareng dina beam dyeing 2-3% owf
 Bahan rajutan diolah dina aliran-jet 1-3 g / l
 Pangaruh dina lawon dina prosés kontinyu 3-5 g / l
 Garment tina katun sareng bahan campuranna
 Pembersihan mesin ngalelep (handapeun agén pangurangan alkali) 2-5 g / l
 Mersihan tina mangkok sizing (kalayan cai panas) 5-15 g / l


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami