Taros Kami

SHANGHAI HONNEUR TECH CO., LTD.

Alamat

Kamar 1209, Gedong 2 #, No.1588 Jalan Huhang, Kacamatan Fengxian, Shanghai 201401 CHINA

Telepon

Tel: +86 (021) 67189181

WhatsApp: +8615601969922

Jam

Senén-Jumaah: 9:00 am dugi 17:00 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami