produk

  • block silicone oil 3300

    meungpeuk silikon minyak 3300

    meungpeuk silikon minyak 3300
    mangrupikeun blok lemes silikon; éta tiasa dianggo dina sagala rupa lawon sapertos kapas sareng campuran, rayon, serat viscose, serat sintétis, sutra, wol, dll, hususna cocog pikeun serat sintétis, nilon & spandex, plester poliester, bulu polar, buludru karang, PV buludru
    lawon wol. Éta tiasa nyayogikeun lawon kalayan lemes, lemes, gebu sareng konéng konéng.
    ● Penéangan Cairan konéng transparan
    ● Ikonik sipat lemah kationik
    ● Eusi padet 60%