produk

meungpeuk silikon minyak 3300

Katerangan Singkat:

meungpeuk silikon minyak 3300
mangrupikeun blok lemes silikon; éta tiasa dianggo dina sagala rupa lawon sapertos kapas sareng campuran, rayon, serat viscose, serat sintétis, sutra, wol, dll, hususna cocog pikeun serat sintétis, nilon & spandex, plester poliester, bulu polar, buludru karang, PV buludru sareng
lawon wol. Éta tiasa nyayogikeun lawon kalayan lemes, lemes, gebu sareng konéng konéng.
● Penéangan Cairan konéng transparan
● Ikonik sipat lemah kationik
● Eusi padet 60%


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

meungpeuk silikon minyak 3300
nyaeta blok pelincir silikon; éta tiasa dianggo dina sagala rupa lawon sapertos kapas sareng campuran, rayon, serat viscose, serat sintétis, sutra, wol, dll, hususna cocog pikeun serat sintétis, nilon & spandex, plester poliester, bulu polar, buludru karang, PV buludru
lawon wol. Éta tiasa nyayogikeun lawon kalayan lemes, lemes, gebu sareng konéng konéng.

Stabilitas produk anu alus, stabil di alkali, asam atanapi pagawean suhu luhur;
Hindarkeun emulsi silikon rusak sareng lengket roller

Aplikasi (dina éncér 10%):
Ku Padding: 10-30g / L
Ku kacapean: dina prosés kacapéan normal ok sareng dosis owf 1 ~ 3%,

Tapi éta henteu tiasa dianggo dina mesin ngawarnaan beralir jet.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali