produk

Agen Sicana Ngagebarkeun Agén Limbah SILIA2008

Katerangan Singkat:

SILIA-2008 Agén Silicone Spreading and Wetting Agen
Pasipatan
Katingali: Anu teu warnaan pikeun cair lampu ambar
Kelikatan (25 ℃ , mm2 / s) : 25-50
Tegangan permukaan (25 ℃ , 0.1% , mN / m) : <20,5
Kapadetan (25 ℃) : 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃) : <10 ℃


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

SILIA-2008 Agen Panyebaran Silikon Pertanian sareng Agen Limbuh
mangrupikeun dirobih poliét trisiloxane sareng salah sahiji jenis surfactant silikon anu super kamampuan nyebarkeun sareng nyerat. Ngajantenkeun tegangan permukaan cai turun ka 20.5mN / m dina konsentrasi 0.1% (wt.). Saatos campuran sareng solusi péstisida dina proporsi anu tangtu, éta tiasa nurunkeun malaikat kontak antara semprot sareng dedaunan, anu tiasa ngagedekeun liputan semprot. SILIA-2008 tiasa ngajantenkeun éta péstisida
ngalangkungan stomatal daun, anu pohara efektif pikeun ningkatkeun khasiat, ngirangan jumlah péstisida, ngirit biaya, ngirangan polusi lingkungan disababkeun ku péstisida
Ciri
 Super nyebarkeun sareng agén anu nembus
 Pikeun ngurangan agén penyemprot agrichemical
 Ngamajukeun panerapan gancang tina agrichemical (tolér kana hujan)
 Nonionik
Pasipatan
Katingali: Anu teu warnaan pikeun cair lampu ambar
Kelikatan (25 ℃ , mm2 / s) : 25-50
Tegangan permukaan (25 ℃ , 0.1% , mN / m) : <20,5
Kapadetan (25 ℃) : 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃) : <10 ℃

Panerapan
1. éta tiasa dianggo salaku semprot adjuvant: SILIA-2008 tiasa ningkatkeun sinyalna agén penyemprot, sareng ngiringan risak sareng turunna dosis agén penyemprot. SILIA-2008 anu paling efektif nalika nyemprot campuran
(i) dina jarak PH tina 6-8,
(ii) nyiapkeun campuran semprot pikeun langsung dianggo atanapi dina nyiapkeun 24h.
2. éta tiasa dianggo dina formulasi agrikimia: SILIA-2008 tiasa nambihan dina péstisida asli.

Métode Aplikasi:
1) Dipaké disemprot dicampur dina bedug
Sacara umum, tambah SILIA-2008 (4000 kali) 5g dina unggal semprot 20kg. Upami éta kedah ngamajukeun adsorption péstisida sistemik, ningkatkeun fungsi péstisida atanapi ngirangan jumlah semprot langkung jauh, éta kedah nambihan jumlah panggunaan kalayan leres. Sacara umum, jumlahna nyaéta:
Regulator promosi tanaman: 0,025% ~ 0,05%
Bébas! 0,025% ~ 0.15%
Péstisida: 0,025% ~ 0.1%
Baktisida: 0,015% ~ 0,05%
Énergi baja sareng renik: 0,015 ~ 0.1%
Nalika nganggo, mimiti ngaleupaskeun péstisida, tambah SILIA-2008 saatos campuran seragam 80% cai, teras tambahkeun cai 100% sareng nyampur aranjeunna seragam. Disarankan yén nalika nganggo Agén Silicone Spreading and Penetrating Agent, jumlah cai dikirangan ka 1/2 tina normal (disarankeun) atanapi 2/3, pamakean péstisida rata-rata ngirangan ka 70-80% tina normal. Nganggo nozzle aperture leutik bakal nyepetkeun laju semprot.

2) Dipaké pikeun pestisida asli
Nalika produk tambah kana péstisida asli, kami nyarankeun yén jumlahna aya 0,5% -8% péstisida pituin. Saluyukeun nilai PH tina obat péstisida pikeun 6-8. Pamaké kedah nyaluyukeun jumlah Agén Silicone Spreading Agen Penetrating dumasar kana sababaraha jinis pestisida sareng resep pikeun ngahontal hasil anu paling efektif sareng paling ekonomis. Laksanakeun tés kasaluyuan sareng tés léngkah sateuacan dianggo ..


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali