produk

Agen Sicana Penyebaran Agen Limbah SILIA2009

Katerangan Singkat:

SILIA-2009 Agén Silicone Spreading and Wetting Agen
Pasipatan
Katémbongna: Cakram kanggo cair ambar cahaya
Kelembapan (25 ℃ , mm2 / s): 25-50
Tegangan permukaan (25 ℃ , 0.1% , mN / m): <21
Kapadetan (25 ℃): 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃):> 35 ℃


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

SILIA-2009 Agen Panyebaran Silikon Pertanian sareng Agen Limbuh
mangrupikeun dirobih poliét trisiloxane sareng salah sahiji jenis surfactant silikon anu super kamampuan nyebarkeun sareng nyerat. Ngajantenkeun tegangan permukaan cai turun ka 20.5mN / m dina konsentrasi 0.1% (wt.).
Ciri
 Super nyebarkeun sareng agén anu nembus
 Lemah permukaan handap
 Titik méga anu luhur
 Nonionik.
Pasipatan
Katémbongna: Cakram kanggo cair ambar cahaya
Kelembapan (25 ℃ , mm2 / s): 25-50
Tegangan permukaan (25 ℃ , 0.1% , mN / m): <21
Kapadetan (25 ℃): 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃):> 35 ℃

Wewengkon aplikasi:
1. Dianggo salaku semprot adjuvant: SILIA-2009 tiasa nambihan jangkauan agén penyemprot, promosi uptake sareng turunna dosis agén penyemprot. SILIA-2009 anu paling efektif nalika campuran disemprot
(i) dina jarak PH tina 6-8,
(ii) nyiapkeun éta
campuran disemprot pikeun langsung dianggo atanapi dina nyiapkeun 24h.

2. Dipaké dina formulasi agrikimia: SILIA-2009 tiasa nambihan dina péstisida asli.
Dosis gumantung kana jinis formulasi.
Dosis anu disarankeun nyaeta 0.1 ~ 0.2 % wt% tina total sistem dumasar cai sareng 0,5% tina total sistem dumasar pangleyur.
Tes aplikasi anu jero perlu pikeun meunangkeun hasil anu idéal.
Éta gaduh charateristik anu béda lamun dianggo dina sistem anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami