produk

Agén Meréduksi Agén Ngabéréskeun Agén PR-511A

Katerangan Singkat:

Agén Meréduksi Agén Ngabéréskeun Agén PR-511A
mangrupikeun sanyawa agén pangurangan khusus, anu aya pangirangan anu langkung saé
kapasitas dina sababaraha nilai PH. Éta tiasa ngagentos (natrium hydrosulfite + soda kakimis) kanggo
Pembersih redukturna poliéster sareng lawon anu dicampur saatos dyeing, miceun warna ngambang, ningkatkeun
warna gancang lawon

Ionium: Nonionic
Nilai PH: 7 ~ 8 (1% solusi cai)
Eusi padet: 22%
Cair: Cai


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Agen Ngabersihan Asam Pengurangan Acidic PR-511A
mangrupikeun sanyawa agén pangurangan khusus, anu aya pangirangan anu langkung saé
kapasitas dina sababaraha nilai PH. Éta tiasa ngagentos (natrium hydrosulfite + soda kakimis) kanggo
Pembersih redukturna poliéster sareng lawon anu dicampur saatos dyeing, miceun warna ngambang, ningkatkeun
warna gancang lawon

Ionium: Nonionic
Nilai PH: 7 ~ 8 (1% solusi cai)
Eusi padet: 22%
Cair: Cai

Panerapan
Polyester sareng lawon anu dicampurna dicelup nganggo pewarna, teras ngirangan beberesih
miceun warna ngambang.
Alus chelation dina ion logam, lawon ngagaduhan warna anu saatos saatos diberesihkeun
Produk dasarna teu ngagaduhan bau jengkel sareng sacara efektif tiasa ningkatkeun damel
lingkungan.
Éta gaduh pangaruh pangurangan anu kuat dina mandi mandi, Dasarna, moal aya warna konéng sareng warna
shading dina prosés beberesih pangubaran tradisional sareng henteu mangaruhan salajengna
prosés najis tina meresihan natrium hidrosulfit sareng soda kutu.

Prosés téknis:
Dosis: 13,0%bueuk
Saatos dyeing sareng nyebarkeun dyes, langkung tiis sahandapeun 80 ° C pikeun mastikeun nilai PH dina lemah
kaayaan asam. tambahkeun Agén Acéh Ngurangan Réduksi Acidic, tetep di 8-85 ° C kanggo 20-30 menit, teras
solokan sareng beresih.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami