Tentang Kami

SHANGHAI HONNEUR TECH CO., LTD.

Solusi Silicone, Inovasi & Kualitas

SHANGHAI HONNEUR TECH CO., LTD.

Saha Kami

Shanghai Honneur Tech Co, Ltd Kami komitmen kana solusi silikon ku inovasi, sains sareng téknologi; Produk kami difokuskeun kana aplikasi di handap ieu sapertos bantu tekstil, kulit & bantu lapisan, kosmetik, résin, tatanén, bahan percetakan 3D, agén pelepasan cetakan, agén aditif PU, agén tahan cai, cahaya sareng bahan-bahan parobahan warna; Puseur R&D urang perenahna di Shanghai Pujiang Caohejing Taman Hi-tech, pabrik-pabrik kami ayana di Shaoxing, Jiaxing sareng Shenzhen; Tim R&D kami diwangun ku sababaraha dokter sareng seueur insinyur anu berpotensi sareng gawé bareng sareng seueur padadéan anu terkenal di china; Kami komitmen kana pamekaran héjo sustainable industri kimia.

Honneur
Tulisan
%
Titah Béntang
%
Pangalaman Panganggo
%
Pamasaran
%

SHANGHAI HONNEUR TECH CO., LTD.

  • Ieu mangrupikeun kamulyaan pangageungna pikeun meunang kaseueuran customer pikeun produk urang

66

Kumaha Urang Ngajalankeun Usaha

Kejujuran mangrupikeun niléyina. Kualitas produk sok kualitas luhur sareng stabil sakumaha hiji, Dumasar kana profesional, integritas, aturan etika kolaboratif, para nasabah sareng mitra urang di sakuliah Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Afrika, Asia Tenggara. 

Udaganana kami

pangwangunan sustainable, nyumbang kana masarakat sareng ahirna janten perusahaan kimia inovatif kelas munggaran

SAHA PELANGKI NU?

TEMPAT SANGKAT Tina PELANGGAN SAYA

"Lacinia neque platea ipsum amet est odio aenean id quisque."

- KELAY DENGAN
ACME Inc.

"Aliquam congue lacinia turpis proin calik nulla mattis semper."

- JEREMY LARSON
ACME Inc.

"Fermentum habitasse sementara calik sareng rhoncus, mangrupakeun ultrasonik morbi!"

- HÉS ERIC
ACME Inc.