produk

Agen Sipia Penyebaran Agrikultur SILIA-2001

Katerangan Singkat:

SILIA-2001 Agen Spreading Silo sareng Agen Limbuh Agrikultur
Pasipatan
Katingali: Anu teu warnaan pikeun cair lampu ambar
Kelikatan (25 ℃ , mm2 / s) : 25-50
Tegangan permukaan (25 ℃ , 0.1% , mN / m) : <21
Kapadetan (25 ℃) : 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃) : <10 ℃


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

SILIA-2001 Agen Panyebaran Silikon Pertanian sareng Agen Limbuh
mangrupikeun dirobih poliét trisiloxane sareng jinis surfionant silione kalayan kamampuan super nyebarkeun sareng nyerat. Ngajantenkeun tegangan permukaan cai turun ka 20.5mN / m dina konsentrasi 0.1% (wt.). Saatos campuran sareng solusi péstisida dina proporsi anu tangtu, éta tiasa nurunkeun malaikat kontak antara semprot sareng dedaunan, anu tiasa ngagedekeun liputan semprot. Salajengna, SILIA-2001 Silikon Pertanian
Agen Penyebaran sareng Penetrating tiasa janten péstisida kaserep ku pénatalis daun, anu pohara efektif pikeun ngaronjatkeun efficacy, ngirangan jumlah péstisida, ngirit biaya, ngirangan polusi lingkungan disababkeun ku péstisida.

Ciri
 Super nyebarkeun sareng agén anu nembus
 Lemah permukaan handap
 Titik méga anu luhur
 Nonionik.
 busa rendah
 Pikeun ngurangan agén penyemprot agrichemical.
 Ngaronjatkeun jangkauan na agrichemical
 Ngamajukeun panerapan gancang tina agrichemical (tolér kana hujan)
Pasipatan
Katémbongna teu warna-warni pikeun cair ampar
Kelembapan (25 ℃ , mm2 / s) 25-50
Tegangan permukaan (25 ℃ , 0.1% , mN / m) <21
Kapadetan (25 ℃) 1.01 ~ 1.03g / cm3
Titik awan (1% wt , ℃) <10 ℃

Wewengkon aplikasi:
Dianggo salaku semprot adjuvant: SILIA-2001 tiasa ningkatkeun sinyalna agén penyemprot, Vpromote
ngagedekeun sareng ngirangan dosis tina nyemprot agén.The SILIA-2009 anu paling efektif nalika
Campuran anu disemprot
(i) dina jarak PH tina 6-8,
(ii) nyiapkeun campuran semprot
dianggo atanapi dina nyiapkeun 24h.

Métode :
Dipaké disemprot dicampur dina bedug
Sacara umum, tambah SILIA-2001 (4000times) 5g dina unggal semprot 20kg. Upami éta kedah ngamajukeun adsorption péstisida sistemik, ningkatkeun fungsi péstisida atanapi ngirangan jumlah semprot langkung jauh, éta kedah nambihan jumlah panggunaan kalayan leres. Sacara umum, jumlahna nyaéta:
Regulator tanaga tanaga 0,025% ~ 0,05%
Herbicide 0,025% ~ 0.15%
Pétrisida 0.025% ~ 0.1%
Baktisus 0,015% ~ 0,05%
Pupuk pupuk sareng unsur surih 0,015 ~ 0.1%
Nalika nganggo, mimiti ngaleupaskeun péstisida, nambihan SILIA-2001 saatos campuran seragam 80% cai, teras tambahkeun cai 100% sareng nyampur aranjeunna seragam. Disarankan yén nalika nganggo Agén Silicone Spreading and Penetrating Agent, jumlah cai dikirangan ka 1/2 tina normal (disarankeun) atanapi 2/3, pamakean péstisida rata-rata ngirangan ka 70-80% tina normal. Nganggo nozzle aperture leutik bakal nyepetkeun laju semprot

Pakét
200Kg, 1000Kg, atanapi tong plastik 20Kg, atanapi dugi ka pamundut para nasabah.

Panyimpen sareng rak-kahirupan
Nalika disimpen dina bungkusan aslina dina suhu antara -20 ° C sareng + 50 ° C,
SILIA-2001 tiasa disimpen dugi ka 12 bulan ti tanggal pembuatanna (tanggal kadaluarsana).
Nurut petunjuk neundeun sareng tanggal kadaluarsa ditandaan dina bungkusan. Baheula tanggal ieu, Shanghai Honneur Tech henteu deui ngajamin yén produk minuhan spésifikasi penjualan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali