Hydride End-Blocked Silicone Fluid
textile-auxiliary
Detergent For Various Lubricating Oil

produk

Aranjeunna bade ngabantosan anjeun kéngingkeun pangakuan komprehensif ngeunaan produk kami sareng ngadamel hungkul puas.

seueur >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan perusahaan

naon anu kami lakukeun

Shanghai Honneur Tech Co, Ltd Kami bakti ka silikon sareng solusi lilin ku inovasi, sains sareng téknologi; Produk kami difokuskeun kana aplikasi di handap ieu sapertos bantu tekstil, kulit & bantu lapisan, kosmetik, résin, tatanén, bahan percetakan 3D, agén pelepasan cetakan, agén aditif PU, agén tahan cai, cahaya sareng bahan-bahan parobahan warna; Puseur R&D urang perenahna di Shanghai Pujiang Caohejing Taman Hi-tech, pabrik kami aya di Shaoxing, Jiaxing, Jiangyin sareng Shenzhen; Tim R&D kami diwangun ku sababaraha dokter sareng seueur insinyur anu berpotensi sareng gawé bareng sareng seueur padadéan anu terkenal di china; Kami komitmen kana pamekaran héjo sustainable industri kimia.

seueur >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk, warta sareng nawaran khusus.

Pencét pikeun manual
  • The company introduces a large number of talents, researches projects and is responsible for customers

    PERSONNEL

    Perusahaan ngenalkeun sajumlah ageung bakat, panaliti proyék sareng tanggel waler pikeun konsumén

  • Professional research project team for different customer needs

    NGANJUTE

    Tim proyék panalungtikan profésional pikeun kaperluan palanggan anu béda

  • New technology transformation mode,research high quality products

    TEKNOLOGI

    Modeu transformasi téknologi énggal, panalungtikan produk anu berkualitas tinggi

lamaran

Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milarian bantosan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol ka pusat jasa palanggan kami ngeunaan syarat sumber anjeun.

  • Aditif Kosmétik

  • Pagawean Lemes Tekstil

  • Aditif Kulit

  • Tatanén Limbah

wartos

Wéb-wéb kami nunjukkeun inpormasi anu lengkep sareng lengkep ngeunaan fakta barang sareng perusahaan kami.

Kumaha ngagunakeun co trafo ...

Mesin penggulungan Transformer mangrupikeun peralatan produksi inti anu paling penting ...
seueur >>

Silikon asup kana kahirupan urang

Silikon parantos ngiringan kahirupan urang ku sababaraha cara. Aranjeunna dipaké pikeun fashion a ...
seueur >>